Хакатон Для Розвитку Працівників: Hr-кейс Від Компанії «делойт»

Як наслідок, він сходить зі своєї орбіти, і ми вже не можемо його використовувати. А один супутник коштує сотні мільйонів доларів (з багаторазовими запусками, можливо, стане трохи дешевше). Але навіть якщо говорити про якісь польоти до Місяця чи Марса, то палива треба дуже багато. І, відповідно, якби була можливість створити дозаправну станцію, qa hackathon було б набагато простіше організовувати такі польоти. З 30 жовтня по 1 листопада відбудеться SPORT AND ENTERTAINMENT HACKATHON — перший в Україні державний хакатон спортивних, кіберспортивних, розважальних ідей і стартапів. Захід створено Міністерством молоді та спорту України спільно з Українським фондом стартапів, за підтримки Всеукраїнського молодіжного центру.

  • Жінки працюють на українську економіку не менше за чоловіків.
  • Одним з інструментів, який допомагає це зробити, є сенкан, – пояснювала вчителька української мови Людмила Ільченко.
  • До Міністерства запити надходять вкрай рідко, бо багато ініціатив народжуються на ринку самостійно, без допомоги держави.
  • Ось корисні поради, як провести правильний хакатон.
  • Тобто в Києві не може бути два осередки, тільки один.

Голодний Чоловік Хоче Розлучення, Бо Дружина Не Вміє Готувати: “не Може Правильно Тримати Ніж”

Що таке хакатон і навіщо брати в ньому участь

Вони розміщені там, де вже нема залишків атмосфери Землі, тому такі супутники гальмуватися ніяк не будуть. Але на них впливає гравітація Місяця, через що вони з часом трошки змінюють свою орбіту. За технічну частину проєкту відповідали Анастасія та Вадим. Вони обрали для розв’язання завдання нейромережі, бо іншими методами було б дуже складно реалізувати це за дві доби. Крім того, у них був досвід роботи з цим інструментом. Команда випробувала дві різні нейромережі, аби порівняти результат.

Як Провести Хакатон І Чому Потрібно Прийняти В Ньому Участь

Що таке хакатон і навіщо брати в ньому участь

Так, наприклад, зараз активно розвивається напрямок менторства. Хакатон – це виклик, який ви кидаєте самому собі. Багато учасників таких заходів порівнюють їх з екстремальними видами спорту. Ви стаєте частиною величезної команди, яка за обмежений час повинна придумати щось дійсно вартісне. Якщо ви зумієте вкласти свій внесок у спільну справу, то отримаєте справжнє задоволення.

Є Контакт: Як Українська Команда Перемогла У Хакатоні Від Nasa

Подбайте про те, щоб дата проведення хакатона була зручною для переважної кількості учасників. Якщо ви використовуєте загальний корпоративний календар, то обов’язково внесіть в нього плановане захід. За день до хакатона буде не зайвим провести ще одну коротку мотиваційну зустріч з ключовими фігурами. Це найбільший хакатон у Європі і, мабуть, один з найцікавіших на яких я був.

Щоденне Відчуття Тривоги: Симптоми, Причини Та Як З Нею Боротися

Один з перших відбувся на конференції JavaOne у  99-му. Тоді змагалися в написанні софту для пристроїв, що передають дані через інфрачервоні порти. Про порти вже давно забули, а хакатони залишилися.

Хочемо спростити життя спортивним організаціям, тренерам, спортсменам. Щоб вони концентрувалися не на бюрократичній складовій, а на спортивній. Особисто в мене був страх і невпевненість у своїх силах усі попередні роки. Я ніколи не наважувалася просто прийти і зареєструватися. Це дуже цікаво, і це такий досвід, який хоча б раз в житті треба спробувати пережити, якщо ви цікавитеся космосом.

Що таке хакатон і навіщо брати в ньому участь

Однак, я володію комп’ютерною графікою (2D і 3D), вмію створювати презентації, анімаційні ролики, програмувати. Саме ці мої вміння й знадобилися мені на першому хакатоні у 2018 році одночасно для 2-х команд. У всьому світі, і в Україні зокрема, надзвичайної популярності набуває такий формат івенту як хакатон. Спочатку це були суто технологічні змагання, але з кожним роком теми, які охоплюють хакатони, значно розширювалися. Серед них — інженерні, космічні, творчі, соціальні та інші напрямки.

Що таке хакатон і навіщо брати в ньому участь

Там вже є реальний шанс отримати 25— 50 тисяч доларів на реалізацію проєкту. Після хакатону учасники можуть і самостійно продовжити реалізовувати свій проєкт. На хакатоні вони отримають крутий досвід стратегічного планування, командної роботи і менторства, зможуть направити свою ідею в правильний напрямок і розробити прототип або MVP-версію продукту.

Слово “хакатон”, як і більшість сучасних термінів, прийшло до нас з англійської мови. Утворено воно від англійських hacker, що перекладається як «хакер», і marathon — «марафон». У школі в мене добре складалося і з гуманітарними, і з природничими науками, я не знав, куди вступати… На той час мій брат став програмістом, я побачив, що це прикольно і ще на цьому гроші заробляють — і вирішив теж піти в IT.

Він розказував, що у них були різні екскурсії, семінари, лекції від працівників NASA. Кирило Андрієць, експерт з 3D-друку та інженер з авіа-, робототехніки, випускник ФІТ КНУ ім. Дмитро Іванник, розробник електроніки та програміст. Максим Копистко, випускник бізнес-школи Self-Made School і школи тренерів «Освітній хаб».

Адже цифрові технології активно проникають в наше життя. Всім привіт, мене звуть Олег Мельничук, ось уже два роки я працюю на позиції Full Stack JS розробника в невеликому українському блокчейн-стартапі, який розробляє проєкт Subsocial. Також я студент 4-го курсу Національного авіаційного університету й паралельно з цією статтею пишу свій перший диплом. Ще займаюся менторством, розробляю невеликі проєкти, які теж можна знайти на GitHub. «Делойт» в Україні (далі «Делойт») – аудиторська та консалтингова компанія, яка вже вдвадцяте входить у список Fortune-500 та утримує позиції у “великій четвірці”. До того ж компанія надає фінансові та юридичні послуги, активно розвиває IT-підрозділ, який розробляє інноваційні рішення для клієнтів «Делойт».

Або їх відсилають на Землю — і вони згорають в атмосфері. Якщо ж від супутників щось залишається, це падає в спеціальну зону в Тихому океані. Ще до хакатону ми знали, що будемо робити, бо теми оголошують за кілька тижнів до початку. Тому не витрачали багато часу на продумування, з чого починати. Відразу стали майструвати, створювати моделі конектора і потім його друкували на 3D-принтері. Інша частина команди готувала презентацію, анімації та опис проєкту й аналіз бізнес-складової.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *